‘Deze twee spelers moeten Bergwijn en Lozano gaan vervangen bij PSV’

De kans is groot dat PSV afscheid moet gaan nemen van zowel Hirving Lozano als Steven Bergwijn. Als vervangers hebben ze Bruma van Leipzig op de korrel en Steven Berghuis van PSV. Dit weet de Telegraaf te melden.

Het betreft echter redelijk dure spelers, waardoor de nummer twee van de Eredivisie op dit moment nog geen zaken kan doen. Dat betekent dat oefenmeester Mark van Bommel nog steeds geen zekerheid heeft: “Het is ook wel logisch, hoor, maar prettig is het niet. Het liefste wil ik natuurlijk de selectie zo snel mogelijk op orde hebben. Dat proberen we ook, maar voor een club als PSV is dat niet altijd makkelijk. Je hebt te maken met een andere club, met de speler, met de zaakwaarnemer, met geld. We weten wel wat we willen, maar niet alles is haalbaar.”

Een jaartje geleden kwamen Dusan Tadic en Daley Blind al betrekkelijk vroeg naar Ajax: “Wij proberen dat ook. Maar wat ik al zei: dat is nu gewoon niet makkelijk. Als trainer is dit geen situatie die je wilt, maar het is niet anders.”

 

 

 

Formule1 Volg ons via FACEBOOK en maak kans op een OFFICIEEL WEDSTRIJDSHIRT!!!
Nog niemand reageerde.

Reageer
LIKE EN WIN EEN PSV-SHIRT!!