PSVReport

"EENDRACHT MAAKT MACHT"

PSV-verdediger na de zomer speler van Vitesse

PSV-speler Armando Obispo speelt volgend seizoen op huurbasis voor Vitesse. Dit weet het Eindhovens Dagblad te melden.

“De transfer is nog niet definitief. Obispo wordt in de loop van deze week nog medisch gekeurd en daarna worden de zaken afgewikkeld. Er was veel belangstelling voor de talentvolle linkspoot, die afgelopen seizoen niet veel in actie kon komen door de regels in de Keuken Kampioen Divisie.”

Obispo werd regelmatig ingezet als reserve bij PSV 1 en kon daardoor nauwelijks in actie komen voor de beloftenploeg. De regelgeving is inmiddels weliswaar veranderd, maar PSV heeft desondanks besloten om hem voor een jaar in Arnhem te stallen.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.