PSVReport

"EENDRACHT MAAKT MACHT"

‘PSV kan vreselijk cashen met de verkoop van Gaston Pereiro’

PSV zou flink kunnen gaan cashen deze zomer met de verkoop van Gaston Pereiro. Er zou namelijk een partij zijn die 20 miljoen euro voor hem zou willen betalen. Volgens diverse Italiaanse media zou AC Milan hem willen overnemen van de Eindhovenaren.

Transfergoeroe Gianluca Di Marzio meldt zelfs dat er al een gesprek heeft plaatsgevonden tussen Paco Casal, de zaakwaarnemer van de PSV’er, en de clubleiding in het San Siro in Milaan.

Pereiro staat nog maar één jaartje onder contract in het Philips Stadion en dat betekent dat hij deze zomer verkocht moet worden, vooral ook omdat de international van Uruguay (op dit moment aanwezig op de Copa América) geen nieuwe verbintenis wil ondertekenen in de lichtstad van Nederland. Mogelijk gaat hij PSV echter een flinke duit opleveren, want in Italië beweren bepaalde tongen dat het transferbedrag wel eens 20 miljoen euro kan bedragen. Dat is behoorlijk veel geld, zeker omdat de speler in kwestie de hoge verwachtingen eigenlijk nooit waar heeft kunnen maken in de Eredivisie.

 

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.