PSVReport

"EENDRACHT MAAKT MACHT"

‘PSV dreigt basisspeler voor prikkie kwijt te raken’

PSV dreigt haar linksback Angelino voor een fooi kwijt te raken. Ze namen hem een jaar geleden over van Manchester City dat hem nu weer wil terugkopen twaalf miljoen euro, maar volgens Sam Lee clubwatcher van City via Goal.com gaan er geluiden de ronde binnen City dat het ‘slechts’ om 6 miljoen euro gaat.

Dat zou betekenen dat PSV na slechts één jaar maar een miljoen euro winst maakt op Angeliño. Het is niet duidelijk of deze informatie klopt, vooral omdat diens marktwaarde beduidend hoger ligt. Paris Saint-Germain zou zelfs 25 miljoen euro willen besteden voor de vleugelverdediger.

City zou echter plannen hebben om Angeliño voor de zwak bezette linksbackpositie terug te halen.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.