‘Ajax en PSV strijden om deze speler van Sparta’

Zowel Ajax als PSV willen zich versterken met Sparta-speler Halil Dervisoglu . Dit weet het Turkse medium Gazete Damga te melden.

In het desbetreffende artikel lijkt technisch directeur Henk van Stee de interesse te bevestigen, al is het maar de vraag of dat daadwerkelijk een transfer oplevert. Er zou namelijk sprake zijn van een overgang naar Trabzonspor.

“Hij beschikt over de belangrijkste kwaliteiten in ons land en heeft scorend vermogen. Maar zijn hart ligt in Turkije”, zo laat Van Stee doorschemeren in het artikel. Op dit moment zou vooral de hoogte van de transfersom nog een item zijn als we het Turkse medium mogen geloven.

 

Formule1 Volg ons via FACEBOOK en maak kans op een OFFICIEEL WEDSTRIJDSHIRT!!!
Nog niemand reageerde.

Reageer
LIKE EN WIN EEN PSV-SHIRT!!