PSVReport

"EENDRACHT MAAKT MACHT"

‘PSV krijgt aanzienlijk bod binnen voor Luuk de Jong’

PSV heeft een fraai bod binnen gekregen voor Luuk de Jong. Het Mexicaanse Monterrey wil hem namelijk deze zomer gaan inlijven.

De Mexicaanse media schrijven vandaag dat de nummer drie van de Liga MX een behoorlijk riant bod voorbereidt voor de diensten van de Eredivisie-topscorer. Het gerucht gaat dat Monterrey een bedrag van ongeveer 16 miljoen euro heeft voor zijn doelwit. Verkoopt PSV hem voor die geldsom, dan doen de Eindhovenaren in principe goede zaken. De Jong werd een paar jaar geleden namelijk voor 5,5 miljoen euro op de kop getikt bij het Duitse Borussia Mönchengladbach.

Het is de grote vraag wat De Jong zelf wil, zo meldde het Eindhovens Dagblad eerder vandaag al. Gaat hij in Zuid-Amerika spelen, dan verdwijnt hij vermoedelijk uit beeld wat betreft het Nederlands elftal. PSV wil zijn goalgetter natuurlijk het liefste in het Philips Stadion houden, maar iedereen heeft zo zijn prijs…

 

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.