PSVReport

"EENDRACHT MAAKT MACHT"

‘PSV laat twee spelers vooralsnog in het duister tasten’

Het nieuwe voetbalseizoen staat bijna alweer voor de deur en toch is er nog de nodige onduidelijkheid bij PSV.Voor een aantal spelers is het niet duidelijk of er toekomst is bij de club uit Eindhoven. Dit weet clubwatcher Rik Elfrink weten.

Elfrink schrijft op Twitter: “Volgende week dinsdag alweer de eerste training van seizoen 2019/2020 bij PSV. De meeste internationals hebben nog zo’n 10 dagen langer vrij. Een aantal huurlingen, waaronder Derrick Luckassen en Hidde Jurjus, keert terug. Hun perspectief is nog onduidelijk.”

Jurjus werd het afgelopen seizoen verhuurd aan zijn oude club De Graafschap, maar daar werd hij na een blessure op de bank gehouden. Nigel Bertrams kreeg de voorkeur. Luckassen speelde als huurling voor het Duitse Hertha BSC.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.