‘PSV wil twee spelers wegkapen bij club uit de Bundesliga’

PSV wil deze zomer uitpakken met de komst van twee spelers van dezelfde club uit de Bundesliga. Het gaat om verdediger Chris Gloster en aanvaller Sebastian Soto die onder contract staan bij Hannover 96. Ze komen daar uit in het reserve elftal.

Het medium Goal.com meldt: ‘De Amerikaanse verdediger speelde tot dusver voornamelijk zijn wedstrijden in het reserve-elftal van Hannover 96, waar naar verluidt verlenging van het huidige contract niet tot de mogelijkheden behoort. Gloster gaat zijn laatste contractjaar in bij die Roten, dat door de degradatie uit de Bundesliga voor de nodige mutaties in de A-selectie staat.’

‘De loopbaan van Gloster kreeg gestalte bij New York Red Bulls, dat hem in maart 2018 verkocht aan Hannover. De Duitsers boden hem een verbintenis aan na een geslaagde proefperiode op. De linksback uit de Verenigde Staten vertegenwoordigde zijn land in verschillende jeugdelftallen, maar wacht nog op zijn debuut in Team USA.’

Formule1 Volg ons via FACEBOOK en maak kans op een OFFICIEEL WEDSTRIJDSHIRT!!!
Nog niemand reageerde.

Reageer
LIKE EN WIN EEN PSV-SHIRT!!