PSVReport

"EENDRACHT MAAKT MACHT"

‘PSV wil 21-jarige middenvelder kopen na tip van Guus Hiddink’

PSV wil deze zomer een poging wagen om José Esquivel over te nemen van het Mexicaanse Lobos BUAP. Hij is een controlerende middenvelder die uitkomt op het jeugd WK met zijn land Mexico. Deze ploeg staat onder leiding van Guus Hiddink.

Hiddink vertelde na afloop van die wedstrijd in Polen dat hij 2 à 3 spelers in de Mexicaanse ploeg Onder 21 zag die ‘goede versterkingen voor PSV zouden kunnen zijn’: één van hen was José Esquivel. Volgens Marca zijn de Brabanders ook overtuigd, en willen zij graag het nog één jaar doorlopende contract van hem afkopen. Het afgelopen seizoen verhuurde Lobos hem al aan Pachuca CF, de oud-werkgever van Eríck Gutiérrez en Hirving Lozano.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.