PSVReport

"EENDRACHT MAAKT MACHT"

‘PSV gaat flink cashen met verkoop van Luuk de Jong’

Als we de Mexicaanse media moeten geloven dan is Luuk de Jong op weg naar de competitie in dat land. De zogeheten Liga MX. De club CF Monterrey wil hem graag overnemen van PSV en wil daar flink voor betalen.

PSV betaalde in 2014 5,5 miljoen euro aan het Duitse Borussia Mönchengladbach om aan de slag te mogen gaan met de goalgetter, maar lijken nu 12 miljoen euro te gaan verdienen met zijn verkoop.

Eén seizoen geleden was De Jong nog dicht bij een overstap naar Club América, zijn vader bracht zelfs al een verkennend bezoekje aan Mexico. Op het allerlaatste moment besloot de spits echter ‘nee’ te zeggen tegen de aanbieding, en later verklaarde hij waarom: “Omdat ik me óók gewoon goed op mijn plek voel hier. De clubleiding, de nieuwe trainer, de fans, van allerlei kanten is er veel waardering. En het sportieve plaatje klopt voor mijn gevoel. Neem de nieuwe offensieve backs die PSV heeft gehaald (Dumfries en Angeliño, red.), dat heeft ook een rol gespeeld in mijn keuze voor contractverlenging. Ik verheug me op een seizoen met veel voorzetten.”

 

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.