PSVReport

"EENDRACHT MAAKT MACHT"

‘Luuk de Jong staat voor opvallende nieuw avontuur’

Luuk de Jong kan deze zomer zomaar een opvallende transfer gaan maken. Volgens het medium RDN Deportes kan hij deze zomer PSV gaan verruilen voor een avontuur bij het Mexicaanse CF Monterrey.

Het is niet de eerste keer dat de 28-jarige spits in aanmerking komt voor een transfer naar dat land. Club América toonde al eerder concrete interesse, maar destijds lukte het zijn management niet om een akkoord te bereiken.

De Jong heeft er nooit een geheim van gemaakt dat hij graag nog eens in het buitenland wil voetballen. Zijn voorkeur gaat daarbij uit naar een mooie sportieve uitdaging in Europa, maar de spits weigerde Mexico in eerder stadium uit te sluiten als optie en dus ziet CF Monterrey perspectief.

 

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.