‘Hirving Lozano akkoord met nieuwe club, officieel verzoek voor PSV’

Hirving Lozano heeft een persoonlijk akkoord bereikt met Napoli maar nu heeft die club een duidelijk verzoek neergelegd bij PSV om de vraagprijs voor de rappe Mexicaan te verlagen. Dit weet het medium Cronache di Napoli vandaag te melden.

PSV zou inzetten op 50 miljoen euro als transfersom. Dat is te gortig voor Napoli, dat zaakwaarnemer Mino Raiola heeft gevraagd om actie te ondernemen. Hij moet proberen het verschil tussen vraag en aanbod omlaag te brengen om de Mexicaan daarmee zijn felbegeerde transfer te gunnen.

Volgens de lokale krant hebben Napoli en het kamp Lozano al overeenstemming bereikt over een jaarsalaris van 2,7 miljoen euro plus bonussen. Het gaat om een vijfjarige aanbieding. Coach Carlo Ancelotti heeft intern duidelijk aangegeven hem graag aan boord te willen houden.

Formule1 Volg ons via FACEBOOK en maak kans op een OFFICIEEL WEDSTRIJDSHIRT!!!
Nog niemand reageerde.

Reageer
LIKE EN WIN EEN PSV-SHIRT!!