‘Arjen Robben aangeboden in de Serie A’

Volgens het Italiaanse medium Calciomercato.it zou Arjen Robben zijn aangeboden bij Lazio Roma. De superster is transfervrij nadat Bayern Munchen en hij besloten de verbintenis niet langer te verlengen.

Op 30 juni stopt de samenwerking tussen Bayern en Robben officieel na tien jaar. Het is vooralsnog onbekend wat de oud-international na de zomervakantie gaat doen. Het is een optie om definitief te stoppen, maar ook terugkeer naar Nederland of een ander buitenlands avontuur is bespreekbaar.

Coach Simone Inzaghi zou Robben graag willen inlijven voor volgend seizoen. De Nederlander heeft weliswaar een reputatie qua blessureleed, maar Lazio zou de gok desondanks willen nemen. Zaakwaarnemers en tussenpersonen zouden ook met twee andere Serie A-clubs contact hebben gehad.

Formule1 Volg ons via FACEBOOK en maak kans op een OFFICIEEL WEDSTRIJDSHIRT!!!
Nog niemand reageerde.

Reageer