PSVReport

"EENDRACHT MAAKT MACHT"

PSV wil enorm stunten met binnenhalen van Portugees international

PSV wil deze zomer een poging wagen om een international van Portugal binnen te halen. Het gaat om Bruma die momenteel onder contract staat bij het Duitse RB Leipzig. Dit weet het Portugese TVI24 te melden. In 2017 aasde PSV ook al op hem – toenmalig directeur Marcel Brands bevestigde zelfs dat hij een aanbieding had neergelegd bij Galatasaray – maar destijds koos Bruma nog voor Duitsland.

Het afgelopen seizoen viel echter erg tegen voor de razend snelle dribbelaar, die van linksbuiten werd omgeturnd tot ‘nummer 10’, maar niet veel minuten mocht maken. Bruma (24) ligt nog tot medio 2022 vast bij de Bundesliga-club. Zijn waarde wordt op 10 miljoen euro geschat, al betaalde Leipzig in juli 2017 nog 15 miljoen voor de 7-voudig international.

 

 

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.