PSVReport

"EENDRACHT MAAKT MACHT"

‘Ajax en PSV strijden om dezelfde speler van FC Barcelona’

Ajax en PSV strijden op het moment om de dezelfde speler. Het gaat om Juan Maranda die onder contract staat bij de Catalaanse grootmacht FC Barcelona. De negentienjarige linksback is één van de spelers uit FC Barcelona B die mag vertrekken.

De Catalanen hopen een acceptabel bedrag voor Miranda te ontvangen. Op dit moment ligt er nog geen officieel bod op tafel, maar volgens El Mundo Deportivo is dat slechts een kwestie van tijd.

Ajax en PSV zijn namelijk serieus geïnteresseerd in de linksback. Verder zijn ook Sampdoria, Borussia Mönchengladbach en Borussia Dortmund in de race, waar de binnenlandse interesse afkomstig is van Real Sociedad, Real Valladolid, Celta de Vigo en Atlético Madrid.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.