PSVReport

"EENDRACHT MAAKT MACHT"

‘Flinke transferdomper dreigt voor Hirving Lozano’

Er dreigt een flinke transferdomper voor Hirving Lozano. Het Italiaanse dreigt namelijk de strijd om hem te staken. De vleugelflitser staat al maandenlang op de radar bij Napoli. Recentelijk werd zelfs gespeculeerd over een akkoord tussen de Serie A-club en het management van de Mexicaan, maar de vraagprijs van PSV (zeker 40 miljoen euro) lijkt een obstakel voor de Italianen. Sterker nog: mogelijk gaat er definitief een streep door zijn naam.

Napoli ziet in Adama Traoré van Wolverhampton Wanderers een serieus alternatief. De Spanjaard moet ongeveer 20 miljoen euro opbrengen en is daarmee de helft goedkoper dan de PSV’er. Officieel zijn er nog geen contacten gelegd, maar de 23-jarige oud-speler van FC Barcelona zou op zeer korte termijn ontwikkelingen mogen verwachten.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.