PSVReport

"EENDRACHT MAAKT MACHT"

‘Plotseling vertrek lonkt voor deze basisspeler van PSV’

PSV-middenvelder Pablo Rosario mag zich in de belangstelling heugen van het Italiaanse Napoli. Dit weet de website Partenopei te melden die zich volledig op de club uit Napels richt. Ook SS Lazio en Atalanta Bergamo hebben naar verluidt een oogje laten vallen op de getalenteerde middenvelder van PSV.

Rosario is onder Mark van Bommel definitief doorgebroken in PSV 1. Dat leverde hem zelfs al een debuut in het Nederlands elftal op en daarnaast maakte hij op schitterende wijze een treffer in de Champions League tegen Internazionale. Die club komt Rosario volgend seizoen misschien wel twee keer tegen.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.