PSVReport

"EENDRACHT MAAKT MACHT"

‘Akkoord bereikt over transfer van Hirving Lozano naar Napoli’

Mino Raiola de zaakwaarnemer van Hirving Lozano zou een mondeling akkoord hebben bereikt met de mensen van Napoli over de transfer van Hirving Lozano. Dit weet het medium Corriere dello Sport te melden.

De kans is groot dat Napoli en het kamp Lozano de komende periode benutten om de afspraken op papier te zetten. Ondertussen moet de club uit Napels ook nog een akkoord zien te vinden met PSV. De Eindhovenaren worden in het bericht genoemd voor 40 miljoen euro, maar het is onduidelijk of dat in- of exclusief het percentage voor Pachuca CF is.

Napoli houdt er volgens Radio Kiss Kiss nog wel altijd rekening mee dat de transfer alsnog klapt.

 

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.