PSVReport

"EENDRACHT MAAKT MACHT"

‘Zo denkt Steven Bergwijn over transfer naar Ajax’

Steven Bergwijn staat in de belangstelling van Ajax. Zijn werkgever PSV verkoopt hem natuurlijk liever aan een club uit het buitenland maar de speler zelf heeft hier ook wel iets over te zeggen.

Als de NOS hem vraagt of de Amsterdammers kans maken op zijn handtekening, antwoordt Bergwijn: “Daar moet ik over nadenken. Ik moet gewoon rustig kijken en alles open houden.” De international van het Nederlands elftal wil een nieuwe stap maken in zijn ontwikkeling, maar kan dat wel in de Johan Cruijff ArenA? “Ze hebben het goed gedaan dit jaar, waren fantastisch in de Champions League, hebben mooi voetbal gespeeld. Maar dat is geen garantie voor volgend jaar, je weet niet wie er weggaan en wie er blijven.”

Bij Oranje wordt Bergwijn in ieder geval flink geplaagd met de interesse van Ajax: “Er worden zeker grapjes over gemaakt, maar ik sta er redelijk nuchter in.” Vooral Donny van de Beek stookt het vuurtje op: “Die hoor ik wel vaak…” Wanneer kunnen we witte rook verwachten? “Ik blijf redelijk rustig. Zolang ik niks hoor, hoef ik me ook nergens druk om te maken. Ik hoef niet per se weg bij PSV en het hoeft ook niet per se Ajax te zijn, ik moet gewoon kijken wat het beste voor mij is.”

 

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.