PSVReport

"EENDRACHT MAAKT MACHT"

‘PSV gooit lijntje uit naar speler van Willem II’

PSV heeft interesse om Kristofer Kristinsson deze zomer over te nemen van Willem II. Dit weet het Eindhovens Dagblad te melden. Kristinsson heeft echter ‘meerdere ijzers in het vuur’, zo klinkt het. Het is onbekend welke clubs Kristinsson nog meer op de radar hebben staan.

Kristinsson wist geen overeenstemming met Willem II te bereiken over een nieuw contract, waardoor hij de laatste weken werd verbannen en geen deel meer uitmaakte van de eerste selectie. De aanvaller kan bij de beloften van PSV de vervanger worden van Lennerd Daneels. De buitenspeler vertrok afgelopen week naar RKC Waalwijk, aangezien de Belg geen perspectief meer zag bij PSV.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.