PSVReport

"EENDRACHT MAAKT MACHT"

‘Adam Maher tekent voor drie jaar bij FC Utrecht’

Adam Maher zet zijn carriere na de zomer voort bij FC Utrecht. Volgens de Telegraaf tekent hij daar een contract voor drie seizoenen. Hij komt transfervrij over van AZ waar hij uit zijn contract liep.

De krant schrijft: “Overigens was het volgens zijn management in eerste instantie de intentie van Maher om bij AZ te blijven, de club die hem opleidde, in 2013 voor 6,5 miljoen euro aan PSV verkocht en ná zijn periode bij FC Twente liet meetrainen om zijn conditie op peil te houden. Dat laatste deed Maher ondanks belangstelling uit de Amerikaanse MLS, Rusland en Italië, waar hij veel lucratievere contracten kon tekenen.”

De spelmaker kon dus gaan en staan waar hij wilde: “Vanaf het moment dat bekend werd dat Maher AZ zou verlaten, nam de belangstelling in rap tempo toe. Celtic, Blackburn Rovers en Vitesse werden concreet, maar Maher wilde – dankbaar voor het vertrouwen dat hij van Van den Brom kreeg bij AZ – eerst met FC Utrecht in gesprek. Dat mondde uit in de verbintenis die vandaag wordt ondertekend.”

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.