PSVReport

"EENDRACHT MAAKT MACHT"

‘Steven Bergwijn kan volgend miljoenenbod tegemoet zien’

Steven Bergwijn is erg gewild bij de clubs uit Europa. Volgens The Daily Star is daar nu ook Manchester United bijgekomen.Ze willen de komende seizoenen onder Ole Gunnar Solskjaer een nieuwe succesploeg opbouwen.

De Noorse manager wil de ploeg graag in aanvallend opzicht versterken. Jadon Sancho van Borussia Dortmund bleek niet haalbaar, waardoor Bergwijn (PSV) en Nicolas Pépé (OSC Lille) nu de topkandidaten zijn.

PSV hanteert een vraagprijs van circa 40 miljoen euro voor de Oranje-international. Het is niet bekend of United zo ver wil gaan voor Bergwijn, zeker omdat Memphis Depay in het verleden faalde na zijn vertrek naar Manchester. Tegelijkertijd heeft de Engelse grootmacht hem al geruime tijd op de korrel en een bod lijkt in ieder geval aanstaande.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.