PSVReport

"EENDRACHT MAAKT MACHT"

Hirving Lozano “Mijn hart ligt bij PSV”

Hirving Lozano staat op het punt om PSV te verruilen voor het Italiaanse Napoli. Enige struikelblok is nog de transfersom die de Eindhovenaren vragen voor haar sterspeler. Naar verluidt willen ze 40 miljoen euro hebben.

Zegt zegt hij er het volgende over: “Ik denk dat ik een volgende stap aan zou kunnen, maar het heeft geen zin te speculeren over dingen die misschien gaan gebeuren”, opent Lozano in de nieuwste Voetbal International. “Op dit moment ben ik nog speler van PSV. Ik heb hier al veel geleerd en ik weet dat ik nog veel meer kan leren. Mijn familie is hier net als ik ook heel gelukkig, ik speel om de prijzen en in de Champions League. Dat is de status op dit moment.”

“Natuurlijk kan ik dromen over een Europese topclub, maar dat heeft niet veel zin. Vroeger in mijn jeugd hebben we een toernooi gehad bij Manchester United, vanaf dat moment droomde ik ervan voor die club te spelen. Zo gaat dat met dromen, maar dat was toen. Op dit moment is het niet aan de orde. Mijn hart ligt bij PSV en wat er morgen gebeurt weet ik niet”, aldus Chucky tot slot.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.