PSVReport

"EENDRACHT MAAKT MACHT"

‘Steven Berghuis zal geen ‘nee’ zeggen tegen PSV’

PSV heeft interesse om Feyenoord-winger Steven Berghuis over te nemen wanneer Steven Bergwijn zal vertrekken. Volgens het Algemeen Dagblad staat Berghuis hier wel open voor. Hij vindt het na drie seizoenen Feyenoord wel mooi geweest.

De krant bericht:”Berghuis staat open voor een nieuwe uitdaging na drie jaar bij Feyenoord. Van een transfer op korte termijn is echter geen sprake. Voor Feyenoord is Berghuis één van de weinige basisspelers die een flinke transferwaarde vertegenwoordigen. Als PSV zich in de Kuip zou melden, denkt Feyenoord naar verluidt aan een bedrag dat boven de 10 miljoen euro ligt. PSV oriënteert zich daarnaast breed in binnen- en buitenland. Zoals bekend is onder anderen Arjen Robben direct welkom, mocht hij de keuze maken om zijn carrière af te sluiten in Nederland en bij PSV.”

Men gaat verder: “Feyenoord heeft geld nodig om budget te creëren voor het verversen van de selectie na een moeizaam seizoen. Berghuis viel eerder deze week af voor de selectie van het Nederlands elftal. Hij gaat daardoor niet mee naar Portugal voor de finaleronde van de Nations League. Feyenoord begint de laatste week van juni met de voorbereiding op het nieuwe seizoen. PSV start al op 18 juni.”

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.