PSVReport

"EENDRACHT MAAKT MACHT"

‘Feyenoord heeft duidelijke boodschap aan PSV over Steven Berghuis’

Mocht het Ajax lukken om Steven Bergwijn deze zomer los te weken van PSV dan willen de Eindhovenaren Steven Berghuis van Feyenoord daarvoor proberen terug te halen.

“Ajax gaat er, als de komst van Bergwijn rondt komt, wel voor zorgen dat er een carrousselletje begint te draaien. Het zal PSV heel veel geld opleveren, en PSV moet op zijn beurt dan ook wat gaan doen. Zij hebben al verder gekeken en zijn zeer geïnteresseerd in Steven Berghuis, van Feyenoord”, concludeert clubwatcher Martijn Krabbendam van Voetbal International.

“Zo werkt het dan blijkbaar, dat ze dan elkaars spelers gaan wegkopen. Dan geldt het recht van de rijkste en de sterkste. PSV zegt wel gelijk: ‘Bergwijn gaat niet naar Ajax’, maar dat vond ik een aparte reflex. Want iedereen is toch te koop? Het ligt er gewoon aan hoeveel geld je voor hem krijgt. Stel dat je een groot aantal miljoenen voor hem krijgt, dan kan je zelf ook weer heel veel gaan doen.”

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.