PSVReport

"EENDRACHT MAAKT MACHT"

‘Ajax gaat zich wellicht melden bij Feyenoord, PSV en club uit de Premier League’

In de zoektocht naar versterking voor het volgende seizoen zal Ajax zich wellicht gaan melden bij PSV voor Steven Bergwijn, bij Feyenoord voor Steven Berghuis en bij Brighton voor Davy Propper.

VI schrijft: “Deze week verwacht PSV een bod van Tottenham Hotspur, maar wat als Ajax dat wil overtreffen? Bergwijn zelf staat open voor een vertrek naar de hoofdstad en zou daar weleens gezelschap kunnen gaan krijgen van andere internationals.”

“Wat te denken van Davy Pröpper, middenvelder van Brighton & Hove Albion dat zich nipt veiligspeelde in de Premier League. Ook voor hem heeft Ajax belangstelling en de concurrentie met Brighton kan de club wel aan. Steven Berghuis, zelfs zijn naam zingt rond. Hij wil absoluut weg bij Feyenoord en heeft al eens een buitenlands avontuur meegemaakt dat niet beviel.”

Het weekblad besluit: “Een binnenlandse transfer zou wel goed passen, al ligt PSV op pole position, als Bergwijn daar vertrekt. Het zegt veel over hoe Ajax de carrousel in gang heeft gebracht en nu zelfs Oranje al ziet als vijver om uit te vissen. In principe is bijna elke international een potentieel target voor de kampioen.”

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.