PSVReport

"EENDRACHT MAAKT MACHT"

‘Vincent Janssen moet Luuk de Jong vervangen bij PSV’

Mocht Luuk de Jong vertrekken bij PSV dan zien de Eindhovenaren in Vincent Janssen een goede vervanger. De Oranje-spits komt er bij Tottenham Hotspur niet aan te pas. PSV-watcher Joost van Erp zou de spits een logischer vervanger vinden.

Als de transferperikelen van PSV komende zomer aan bod komen noemt Van Erp De Jong een twijfelgeval. De clubtopscorer mislukte in het verleden bij Borussia Mönchengladbach en Newcastle United, maar sluit niet uit nog een keer een stap naar het buitenland te wagen. “In dat geval zou Vincent Janssen wellicht in beeld kunnen komen bij PSV”, zegt Van Erp in gesprek met Omroep Brabant. “Hij heeft bij AZ laten zien dat hij kan scoren in de Eredivisie en het zou voor Janssen zelf ook positief zijn als hij een heel seizoen weer kan gaan spelen.”

Van Erp verwacht dat de nummer twee uit de Eredivisie van Steven Bergwijn, Hirving Lozano en Gaston Pereiro zeker afscheid gaan nemen. De eventueel terugkeer van Arjen Robben zou de PSV-watcher toejuichen: “Het maakt niet uit wie er weggaan, maar PSV moet proberen om Arjen Robben over te halen voor een terugkeer. Hij zal echt niet drie keer per week gaan spelen, maar kan echt nog van waarde zijn met zijn ervaring voor dit PSV.”

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.