PSVReport

"EENDRACHT MAAKT MACHT"

‘Bayern Munchen geeft Ajax en PSV duidelijkheid omtrend transfer’

Bayern Munchen heeft te kennen gegeven gewoon door te gaan met trainer Niko Kovac. De oefenmeester zou een baangarantie hebben gekregen van FC Hollywood.

Kovac heeft een groot deel van het seizoen onder een vergrootglas gegeven. Er werd zelfs gespeculeerd over de komst van Erik ten Hag (Ajax) of Mark van Bommel (PSV), maar nu blijkt er dus helemaal geen trainerswissel plaats te vinden in Zuid-Duitsland.

Tijdens een evenement van BILD maakte bestuursvoorzitter Karl-Heinz Rummenigge duidelijk dat zijn kritische standpunt plaats heeft gemaakt. “Ik doe nu zo”, verwees hij naar een opgestoken duim. “Het is nooit de vraag geweest of hij ook volgend jaar onze coach is.”

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.