PSVReport

"EENDRACHT MAAKT MACHT"

‘Arjen Robben naar PSV als Van Bommel ook blijft’

Willem Vissers denkt dat Arjen Robben naar PSV vertrekt wanneer Mark van Bommel voor de club behouden blijft. Dit zei hij in het programma ‘Natafelen met Kees’. Kenneth Perez deelt het gevoel van zijn tafelgenoot. “Het lijkt er meer en meer op, inderdaad. Hij heeft ook al heel veel clubs uitgesloten.”

Vissers plaatst wel een ‘maar’. “Als Van Bommel bij PSV blijft… Niet als hij naar Bayern gaat.” Perez haakt weer in: “Als je meer en meer leest wat hij zegt: hij wil niet stoppen, hij wil niet daar of daar naartoe, hij wil niet om de vijfde of zesde plek spelen… Dan lijkt het er toch meer en meer op dat hij naar PSV gaat.”

Volgens Vissers kan Robben bij PSV om de prijzen blijven strijden. “Hij is bovendien een goede vriend van Van Bommel en ik denk dat ze het geweldig zouden vinden als een geweldige prof als Robben daar komt voetballen. Dat zou voor een jonge selectie van PSV echt geweldig zijn. Ik geef dat echt een goede kans.”

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.