‘Mark van Bommel gaat deze tactiek gebruiken om AZ te verslaan vanmiddag’

Het PSV van Mark van Bommel staat vanmiddag voor een zware opgave. Ze moeten in Alkmaar AZ weten te verslaan om zicht te houden op de titel. Dit zullen ze moeten doen zonder sterspeler Hirving Lozano. Hij is geblesseerd aan de knie.

Het Eindhovens Dagblad schrijft: “Het gemis van Lozano bij PSV wordt naar verwachting opgevangen door Cody Gakpo voorin aan de linkerkant te posteren. Steven Bergwijn schuift dan naar de rechterflank. Het lijkt erop dat Donyell Malen en Luuk de Jong gewoon de nummer 9 en 10 van het elftal blijven.”

Het medium voegt toe “De Mexicaan heeft nog meerdere weken nodig om te revalideren. De uitgangspositie van PSV is zoals bekend niet best. De Eindhovenaren staan weliswaar gelijk met Ajax (80 punten), maar hebben een fors minder doelsaldo (+81 om +71).”

 

Formule1 Volg ons via FACEBOOK en maak kans op een OFFICIEEL WEDSTRIJDSHIRT!!!
Nog niemand reageerde.

Reageer
LIKE EN WIN EEN PSV-SHIRT!!