PSVReport

"EENDRACHT MAAKT MACHT"

Arjen Robben: ‘Eigenlijk wil ik nog helemaal niet stoppen’

De toekomst van Arjen Robben is nog altijd ongewis. Hij heeft een aflopend contract bij Bayern Munchen en deze zal niet worden verlengd. Gaat hij aan de slag bij een nieuwe club of hangt hij zijn schoenen aan de wilgen?

Voetbal International citeert de aanvaller: “Ik heb nog geen beslissing genomen over mijn toekomst. Ik heb mijn toekomst een beetje opzijgeschoven de laatste maanden, ik wilde eerst weer helemaal fit worden. Ik ben dankbaar dat heel veel clubs zich voor mij hebben gemeld in de afgelopen periode.”

In principe is Robben niet van plan om zijn voetbalschoenen aan de wilgen te hangen: “Ik vind het nog steeds heerlijk om te voetballen en wil liever nog niet stoppen. Aan de andere kant wil ik niet nog eens vijf maanden doormaken wat ik de afgelopen maanden heb doorgemaakt. Er zijn nog drie wedstrijden voor Bayern München te gaan en dan zien we wel wat ik volgend seizoen gaan doen. Natuurlijk wil ik afscheid nemen met de landstitel en de DFB Pokal.” Naar verluidt heeft hij een functie aangeboden gekregen binnen de organisatie in de Allianz Arena: “Alles is mogelijk.”

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.