PSVReport

"EENDRACHT MAAKT MACHT"

BREAKING: ‘PSV bereikt akkoord met Napoli over transfer van Hirving Lozano’

PSV heeft met het Italiaanse Napoli een akkoord weten te bereiken over de transfer van Hirving Lozano. Dit weet het medium Corriere dello Sport te melden. Het zou om een bedrag van 40 miljoen euro gaan.

Er gaan al het hele seizoen lang geruchten over een mogelijke deal tussen de nummer twee van de Italiaanse competitie en de nummer twee van de Eredivisie. Volgens het bovengenoemde medium hebben voorzitter Aurelio De Laurentiis, trainer Carlo Ancelotti en zaakwaarnemer Mino Raiola onlangs de puntjes op de i gezet in een gesprek. PSV hoeft er niet meer aan te pas gekomen, want de Eindhovenaren hebben een afspraak gemaakt met de roemruchte spelersmakelaar: voor 40 miljoen euro mag Lozano sowieso vertrekken.

Klopt dit nieuws, dan vangt PSV een recordbedrag voor zijn smaakmaker. Op dit moment is Memphis Depay nog de duurste speler van de traditionele topclub aller tijden: voor 34 miljoen euro transfereerde hij van de lichtstad van Nederland naar het Old Trafford van Manchester United. Naar verwachting levert Lozano dus 6 miljoen euro méér op.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.