PSVReport

"EENDRACHT MAAKT MACHT"

PSV en Ruud van Nistelrooy gaan nog jaren met elkaar verder

Ruud van Nistelrooy zal ook de komende jaren actief zijn bij PSV. Hij is nu de trainer van Onder 19 en heeft zijn contract verlengd tot medio 2021.

“Ik ben ontzettend blij dat ik ook de komende twee jaar als hoofdtrainer voor de groep sta. Ik ge met volle overtuiging door”, aldus Van Nistelrooy op de clubwebsite van PSV. “Het vak heeft me gegrepen. Samen met de geweldige trainers en begeleidende staf gaan we stappen zetten om de volledige jeugdopleiding van PSV naar een hoger niveau te tillen.”

Technisch manager John de Jong is blij met de contractverlenging van Van Nistelrooy. “Wij zijn zeer verheugd dat Ruud zijn contract met twee seizoenen heeft verlengd. Het is mooi om te zien dat Ruud zijn trainerscarrière voort zet. PSV ondersteunt hem graag in zijn ambities zich verder te ontwikkelen als trainer/coach.”

 

 

 

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.