PSVReport

"EENDRACHT MAAKT MACHT"

Jong Talent vervangt geblesseerde Hirving Lozano bij PSV

Het seizoen van Hirving Lozano zit erop. PSV gaat waarschijnlijk een jong talent gebruiken om zijn leegte op te vullen. Het gaat om de 19-jarige Zakaria Aboukhlal. Dit weet het ED te melden.

De krant schrijft over de oplossing van oefenmeester Mark van Bommel: “Gisteren haalde hij de jonge Zakaria Aboukhlal (19) van Jong PSV opnieuw bij de A-selectie. Het ligt niet in de lijn der verwachtingen dat hij meteen een basisplek krijgt, maar Aboukhlal schuift wel een plaatsje op in de hiërarchie. In de komende twee duels kan Van Bommel ervoor kiezen om Steven Bergwijn voorin naar de rechterkant te verhuizen en Cody Gakpo links in te schuiven. Donyell Malen (spits) en Luuk de Jong (nummer tien) blijven dan staan zoals in de afgelopen duels met ADO Den Haag en Willem II.”

 

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.