PSVReport

"EENDRACHT MAAKT MACHT"

DEFINITIEF: PSV contracteert verdediger van AZ

PSV heeft zich versterkt met een verdediger van AZ. Het gaat om Justin de Haas die voor twee jaar heeft getekend.

De Haas speelde sinds 2015 in Alkmaar, maar kon deze zomer transfervrij vertrekken en wees enkele buitenlandse clubs af voor PSV. “Er waren nogal wat clubs waar ik heen kon en op de ochtend dat we hierover gingen praten, belde PSV ineens. Dat sprak mij meteen enorm aan. Ik ben ingegaan op de uitnodiging en na een goed gesprek sta ik hier. Sportief is dit voor mij de beste keuze”, legt de 19-jarige mandekker uit op de clubwebsite.

In eerste instantie begint De Haas bij Jong PSV, met trainer Peter Uneken. “Als PSV belt, dan ben je gewoon trots. Een topclub in Nederland, daar word je niet zomaar voor gevraagd. Ik hoop bij Jong zo goed mogelijk te presteren en dan zo snel mogelijk de overstap naar het eerste te kunnen maken.”

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.