PSVReport

"EENDRACHT MAAKT MACHT"

‘Zaakwaarnemer van Ajax en PSV-target komt naar Nederland’

Zowel Ajax als PSV zitten achter dezelfde speler aan. Het gaat om de Mexicaanse verdediger Edson Alvarez die in eigen land speelt voor America Mex. PSV-clubwatcher Marco Timmer van Voetbal International komt in gesprek met zijn werkgever met een update.

“Ik geloof dat zijn zaakwaarnemer deze week weer naar Nederland komt. Ze willen hem graag hebben, misschien wel als vervanger van Daniel Schwaab”, aldus Timmer bij VI.

“Het is een jongen die multifunctioneel is, die op ‘6’ kan spelen en ook als back en als centrale verdediger. Maar Ajax in Inter willen hem ook. Deze jongen kost 10 miljoen, dus als PSV hem wil hebben zullen ze geld op tafel moeten leggen en eerst een speler moeten verkopen”, klinkt het.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.