PSVReport

"EENDRACHT MAAKT MACHT"

‘PSV slaat eerste bod van 30 miljoen euro af op speler’

Het ziet ernaar uit dat vleugelflitser Steven Bergwijn bezig is aan zijn laatste periode als speler van PSV. Volgens het medium TuttoMercatoWeb wil Inter Milan hem overnemen van de Eindhovenaren en hebben ze een eerste bod op hem gedaan van maar liefst 30 miljoen euro.

Technisch directeur John de Jong neemt daar echter geen genoegen mee. De technisch manager van PSV zou het bod hebben afgewezen, omdat hij minimaal 40 miljoen euro verlangt voor Bergwijn. Het is nog onduidelijk of Inter bereid is water bij de wijn te doen.

 

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.