PSVReport

"EENDRACHT MAAKT MACHT"

BREAKING: ‘Arjen Robben stopt aan het einde van het seizoen met profvoetbal’

Volgens Kees Jansma stopt Arjen Robben aan het einde van het seizoen met het spelen van profvoetbal. Hij heeft een aflopen contract bij Bayern Munchen en wilde deze niet verlengen.

Hij werd eerder vandaag door BILD nog gelinkt aan een Eredivisie-terugkeer bij PSV of FC Groningen. Eerder kwamen landen als Japan en de Verenigde Staten nog ter sprake. Robben leek sowieso door te willen gaan, maar in Natafelen onthulde Jansma dat de oud-international er komende zomer mee stopt.

Jansma werkte als perschef voor het Nederlands elftal en heeft Robben in die hoedanigheid leren kennen. Officieel is het nieuws nog niet, maar de presentator van FOX Sports toonde zich zeer zeker van dit nieuws.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.