PSVReport

"EENDRACHT MAAKT MACHT"

‘Arjen Robben heeft transfernieuws voor PSV en FC Groningen’

Arjen Robben zal aan het einde van het seizoen transfervrij vertrekken bij Bayern Munchen. Volgens het medium BILD staat de wereldberoemde vleugelflitser nog steeds open voor een terugkeer bij FC Groningen of PSV.

Robben heeft de afgelopen maanden verschillende opties de revue laten passeren. Gelet op zijn fysieke problemen was definitief stoppen na Bayern München een optie, maar dat lijkt onwaarschijnlijk. De geroutineerde aanvaller opteert dus voor een transfer.

Recentelijk werden vooral de Amerikaanse Major League Soccer (FC Toronto) en de Japanse J-League (FC Tokyo) genoemd als opties. Nu blijkt de Eredivisie ook nog steeds een serieuze overweging voor Robben. PSV en FC Groningen hebben al eerder laten weten open te staan voor een nieuwe samenwerking.

 

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.