PSVReport

"EENDRACHT MAAKT MACHT"

‘PSV wil aanvaller van 14 miljoen als vervanger Luuk de Jong’

Mocht Luuk de Jong deze zomer vertrekken bij PSV dan willen de Eindhovenaren een Mexicaan voor hem terughalen. Volgens het medium Univision Sports José Juan Macías.

De 19-jarige aanvaller in kwestie is officieel eigendom van Chivas Guadalajara, maar speelt op huurbasis voor Léon. Dat kan hem conform een aankoopoptie in het contract voor ongeveer 13,5 miljoen euro in huis halen. Wil PSV daadwerkelijk zakendoen, dan moet technisch directeur John de Jong dus nog hoger gaan zitten… Vermoedelijk zou dat een transferrecord betekenen voor de huidige nummer twee van de Eredivisie. Op dit moment is Mateja Kezman nog altijd de duurste aankoop van de topclub aller tijden met 14 miljoen euro.

 

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.