PSVReport

"EENDRACHT MAAKT MACHT"

‘Hirving Lozano en PSV kunnen ‘voorlopig’ opgelucht ademhalen’

Het lijkt erop dat de blessure van Hirving Lozano lijkt mee te vallen. In eerste instantie werd voor het ergste gevreesd maar er is geen zware knieblessure geconstateerd. Dit weet de Telegraaf te melden.

“Hirving Lozano kan opgelucht ademhalen. Voorlopig, althans. Een MRI-scan heeft uitgewezen dat de Mexicaanse aanvaller van PSV niet hoeft te vrezen voor een zware kruisbandblessure”, klinkt het.

“Lozano verdraaide zijn rechterknie lelijk in het gewonnen uitduel met Willem II donderdagavond. Na een botsing met Freek Heerkens ging de sterspeler van PSV kermend van de pijn naar de grond, om vervolgens op een brancard van het veld gedragen te worden. Aanvullend onderzoek moet uitwijzen hoe ernstig zijn kwetsuur precies is.”

 

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.