PSVReport

"EENDRACHT MAAKT MACHT"

PSV-verdediger: ‘Ik denk dat wij kampioen gaan worden’

Denzel Dumfries heeft er nog alle vertrouwen in dat ze kampioen van Nederland gaan worden. Ze wonnen gisteren met 0-3 van Willem II en met nog twee wedstrijden te gaan staan ze op gelijke hoogste met Ajax. Alleen het doelsaldo van de Amsterdammers is veel beter en dus hebben ze een groot voordeel.

Toch is Dumfries is echter vol vertrouwen. “Ik denk dat we kampioen worden en daar gaan we voor. Nog twee finales”, laat hij weten voor de VP-camera. “Wij moeten zorgen dat we nog twee keer winnen en vertrouwen houden. Dat is het belangrijkste.”

De uitlatingen van Dumfries doen denken aan die van Jetro Willems: die liet voor de laatste speelronde van het seizoen 2015/2016, toen PSV ook op doelsaldo achterstond en Ajax naar De Graafschap moest, weten dat de Eindhovenaren 99 procent kans op de titel hadden. “Nou ja, dat had hij goed. En ze hebben nu weer de laatste wedstrijd tegen De Graafschap. Maar eerst spelen ze tegen FC Utrecht, ook een hele lastige tegenstander. Iedereen doet alsof ze alleen maar tegen De Graafschap moeten, maar volgens mij heeft FC Utrecht ook een heel goed team.”

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.