PSVReport

"EENDRACHT MAAKT MACHT"

‘PSV verrast met opstelling vanavond tegen Willem II’

PSV spelt vanavond in de Eredivisie een uitwedstrijd tegen Willem II. De Eindhovenaren moeten winnen om bij te blijven in de titelstrijd. En ze gaan dit porberen te doen met een verrassende opstelling. Dit weet het Algemeen Dagblad te melden.

Tegen ADO Den Haag in het Philips Stadion (3-1) stelde hij Luuk de Jong al op als aanvallende middenvelder en daar houdt hij vermoedelijk aan vast. Dat betekent dat Donyell Malen weer als spits zal fungeren, geflankeerd door Steven Bergwijn en Hirving Lozano. Michal Sadílek en Pablo Rosario completeren het middenveld.

Gedurende het duel met ADO riepen de fans in Eindhoven luidkeels om Érick Gutiérrez, maar die zit dus alweer op de bank. Van Bommel: “Ik vind Guti een goede speler. Hij is aanvallend sterk, maar hij heeft zelf ook aangegeven dat hij soms moeite heeft met het tempo. Het is voor hem ook niet makkelijk. Hij is voor een groot bedrag gehaald en in het systeem dat wij spelen worden bepaalde kwaliteiten gevraagd. Hij is daarnaar op weg. Het gaat er echt wel uitkomen, maar het heeft meer tijd nodig. Dat mag toch?”

Verwachte opstelling PSV: Zoet; Dumfries, Schwaab, Viergever, Angeliño; Sadílek, Rosario, De Jong; Bergwijn, Malen, Lozano.

 

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.