PSVReport

"EENDRACHT MAAKT MACHT"

‘Er melden zich aan de lopende band clubs voor Bart Ramselaar’

Bij PSV komt hij er niet meer aan te pas maar toch is er voldoende interesse voor Bart Ramselaar. Hij kwam dit seizoen niet verder dan 21 minuten in de Eredivisie en hoeft zich, ondanks een contract tot medio 2021, weinig illusies te maken voor volgend seizoen. De drievoudig Oranje-international lijkt niet meer nodig tijdens de titelrace van de Eindhovenaren en trok onlangs zelf al de conclusie dat een zomerse transfer het beste is voor alle partijen.

Aan belangstelling is in elk geval geen gebrek, laat zijn zaakwaarnemer Wessel Weezenberg weten aan de NOS. “Er melden zich permanent clubs voor Bart.” Het Belgische Sint-Truiden was tijdens de winterstop het meest concreet, maar van een transfer naar België kwam het niet. “Nu we weer een half jaar verder zijn, is het voor alle partijen waarschijnlijk iets makkelijker geworden om een oplossing te vinden. En tot die tijd blijf ik alles geven”, besluit Ramselaar.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.