PSVReport

"EENDRACHT MAAKT MACHT"

BOM BIJ PSV: ‘Relatie tussen 2 sterspelers onder hoogspanning’

De relatie tussen twee sterkhouders van PSV zou onder hoogspanning staan. Het gaat om vleugelflitsers Steven Bergwijn en Hirving Lozano. Voor de winter zochten zij elkaar nog regelmatig op en leken ze naast collega’s ook goede vrienden, maar de afgelopen weken is het soms alsof ze elkaar het daglicht niet meer gunnen. Of, in ieder geval de bal niet meer. Zo verprutste Bergwijn afgelopen weekend tegen ADO een enorme kans door voor eigen geluk te gaan, terwijl Lozano vrij en klaar stond om de bal binnen te tikken.

“Ik kan me niet voorstellen dat je op dit niveau niet ziet dat er een ploeggenoot volkomen vrij staat. Je kunt het ook niet willen zien hè?”, reageert commentator Jeroen Grueter, die onraad ruikt, in de NOS Voetbalpodcast. “Er is ook iets aan de hand, volgens mij.”

Collega Jan Roelfs oppert dat ‘de twee elkaar niet meer kunnen pruimen’. “Dat zou kunnen”, erkent Grueter. “Ook gezien die reactie. Normaal gesproken zou je zeggen: oh sorry, ik had je niet gezien. Maar ze draaien zich allebei om en lopen naar de middellijn. Dat is toch opmerkelijk. Een conflict is een groot woord. Maar dat die twee elkaar niet zoeken in het veld, dat is wel duidelijk.”

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.