‘Bayern Munchen heeft keuze gemaakt tussen Van Bommel en Ten Hag’

Het ziet ernaar uit dat Bayern Munchen aan het einde van het seizoen afscheid gaat nemen van trainer Niko Kovac. Aanleiding zou de snelle uitschakeling in de Champions League zijn. In de zoektocht naar een vervanger waren ze uitgekomen bij Erik ten Hag en Mark van Bommel. Volgens het medium Calciomercato is de keuze op de eerstgenoemde gevallen.

De clubleiding van Bayern is enorm onder de indruk geraakt van het spel van Ajax in de Champions League, en wil daarom Ten Hag terug naar Beieren halen. Daar was de Tukker reeds eindverantwoordelijke van het beloftenelftal. Er zou na dit seizoen zeker contact gelegd gaan worden met Ajax en Ten Hag, zo meldt het medium. Antonio Conte (dit jaar vertrokken bij Chelsea) zou het alternatief zijn.

 

Formule1 Deze MAX VERSTAPPEN HOODIE winnen? Volg hem dan hier via Formule1INSTAGRAM!! BUITENKANSJE!!
Nog niemand reageerde.

Reageer
LIKE EN WIN EEN PSV-SHIRT!!