‘Phillip Cocu snel weer aan de slag als trainer van Anderlecht’

Phillip Cocu staat hoog op het lijstje van Anderlecht. Zij zoeken een opvolger voor Fred Rutten die onlangs moest vertrekken bij de club uit Brussel. Cocu zit zonder club nadat zijn avontuur bij Fenerbahce dramatisch verliep.

Cocu was afgelopen winter ook al een concrete kandidaat bij Anderlecht. Op dat moment besloot de oud-PSV’er een aanbieding af te slaan. “Phillip heeft me wel gezegd dat hij alleen voor Anderlecht beschikbaar is vanaf de zomer”, onthulde Frank Arnesen.

De Deen kent Cocu van de gezamenlijke PSV-periode. Bovendien is hij de schoonvader van Chris van der Weerden, de vaste assistent van Cocu. Van der Weerden zat zondag tegen AA Gent op de tribune naast Arnesen…

 

Formule1 Volg ons via FACEBOOK en maak kans op een OFFICIEEL WEDSTRIJDSHIRT!!!
Nog niemand reageerde.

Reageer
LIKE EN WIN EEN PSV-SHIRT!!