PSVReport

"EENDRACHT MAAKT MACHT"

Mark van Bommel: ‘Uiteraard is Ajax de favoriet voor de titel’

Mark van Bommel de hoofdtrainer van PSV geeft ook toe dat Ajax de favoriet is voor de titel. Dit zegt hij in een gesprek met de Telegraaf. “Ajax speelt op dit moment fantastisch. Ze zijn op drie fronten actief en blijven dus in het ritme. Hoe ze in Turijn en Madrid winnen zegt wel genoeg. Dan moet je gewoon heel erg goed zijn.”

Van Bommel gaat verder: “Natuurlijk is Ajax favoriet. Dat waren ze voor het seizoen ook al. Toen heb ik wel gezegd: de favoriet wordt niet altijd kampioen. Maar het is duidelijk dat zij meer kwaliteit hebben en makkelijker scoren. Dat mag ook wel als je zoveel investeert, maar het moet er wel uitkomen.” Rechtsback Denzel Dumfries heeft echter méér vertrouwen dan zijn trainer: “Ik heb er heel veel vertrouwen in. We moeten ons focussen op het winnen van onze wedstrijden. Ik denk echt dat we kampioen worden.”

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.