PSVReport

"EENDRACHT MAAKT MACHT"

Mark van Bommel praat opvallend over spelers van Ajax

PSV-trainer Mark van Bommel blijft geloven in de titel met zijn ploeg. Hij vindt het dan ook raar dat de spelers van de concurrent Ajax praten over PSV en trekt daardoor zijn conclusies over het vervolg in de titelstrijd.

“Het is mooi dat ze na een gewonnen wedstrijd over ons praten”, vertelt Van Bommel aan FOX Sports. “Dat is alleen maar goed. Als spelers van Ajax over ons praten, betekent dat dat ze niet honderd procent zeker zijn. Wij moeten drie keer winnen en dan ben je er normaal gesproken.”

Denzel Dumfries ziet het kampioenschap ook nog zitten. “Je kijkt altijd eerst naar het moeten winnen en erna denk je aan uitbouwen. We gaan voor de titel en zijn gefocust op het winnen van onze wedstrijden. Het worden drie finales en het wordt spannend. Ik heb er heel veel vertrouwen in dat de titel naar Eindhoven gaat.”

 

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.