PSVReport

"EENDRACHT MAAKT MACHT"

‘Lozano speelt de laatste tijd waardeloos, niet om aan te zien’

Volgens NOS-commentator Jeroen Grueter vindt dat PSV een serieus probleem heeft. De ploeg speelt veel minder dan voor de winterstop en vooral de aanvallend ingestelde spelers halen hun niveau niet.

Volgens Grueter liep PSV tijdens de eerste seizoenshelft, waarin het alleen tegen Feyenoord punten liet liggen, al op ‘de toppen van de tenen’. “De klad kwam er voor de winterstop al in, maar daarna is het alleen maar minder geworden. Er zit een rem op de ploeg”, vertelt hij in de NOS Voetbalpodcast.

De commentator meent dat de gehele voorhoede van PSV met een vormcrisis kampt. “Met name Lozano vind ik waar-de-loos de laatste maanden, niet om aan te zien. Het enige wat hij nu kan toevoegen, is gretig over tegenstanders heen duikelen en penalty’s afdwingen. Bergwijn is het ook helemaal kwijt. De Jong doet in ieder geval wat hij moet doen, maar hij is ook niet zo goed als voor de winterstop.”

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.